Bygg & Måleri

Behöver du markarbeten Uppsala?

Är du i behov av markarbeten Uppsala? Då ska du kontakta Kanonaden Entreprenad. Detta företag verkar inom en mängd olika markarbeten Uppsalaa. Kanske det är så att du behöver hjälp med anläggning av något? Kanonaden Entreprenad vänder sig främst till företag och kommunala förvaltningar. De kan hjälpa till med markarbeten Uppsala i form av grundläggning, vatten, avlopp, vägbyggnation samt terrasseringar. 

De har både en bred maskinpark och kompetenta medarbetare som står till förfogande. De har dessutom ett eget krossverk, där de kan ta av insatsmaterial i form av grus eller krossprodukter. Detta företag utför även mark- och anläggningsarbeten för privatpersoner och det i hela Sverige.

Markentreprenad i Uppsala

Markarbeten i Uppsala kan omfatta en mängd olika projekt. Du som vill bygga nytt, vare sig du är privatperson eller äger ett företag kan ta hjälp av Kanonaden. Utöver att de erbjuder markarbeten så har de också andra tjänster. Dessa är inom bland annat fjärrvärmearbeten, kabelförlängning, beting, bergarbeten, samt att de säljer material man kan ha behov av inom olika byggprojekt. Du som vill veta mer om vad detta företag kan göra för dig kan med all fördel besöka deras hemsida. 

Du kan också kontakta dem direkt så kan de berätta mer, om dels markarbeten men även om de andra tjänster som de har. Utöver att verka i Uppsala, så kan de även hjälpa till på en mängd andra orter i Sverige. Läs mer på Kanonaden Entreprenads hemsida. Där står det mesta du kan tänkas behöva veta.​