Bygg & Måleri

Erfaren byggentreprenör i Vetlanda

Eriksson & Lönn Bygg AB är en väletablerad byggentreprenör Vetlanda som drivs av utbildade och erfarna hantverkare. Urvalet av deras tjänster omfattar allt från ombyggnation och renovering till bygg och snickeri. Hantverkarnas målsättning med det dagliga arbetet är att kunden skall bli tillfreds med slutresultatet, men självfallet även att kommunikationen skall vara ömsesidig mellan samtliga parter under hela processen. De allra flesta av deras snickeriarbeten är referensarbeten, vilket innebär att tidigare kunder i Jönköping rekommenderat företagets högklassiga tjänster.

Hantverkarna har erfarenhetsbaserad och gedigen kunskap som de gärna delar med sig av. Alla hemmafixare i Vetlanda är därför välkomna att ringa fackmännen så som de på företaget Eriksson & Lönn Bygg AB för att få råd om hur de själva kan utföra snickeriarbeten på ett säkert sätt. Det rekommenderas dock att kunder anställer utbildade hantverkare vid mer krävande uppgifter för att resultatet skall bli så bra som möjligt.

Kompetenta hantverkare

De kompetenta hantverkarna eftersträvar att samtliga snickeriarbeten skall utgå från kundens personliga önskemål och behov. För att detta skall kunna förverkligas i praktiken ligger fokus på att ta fram en detaljerad projektplan i samråd med kunden som bland annat berör priser, material och tidsramar. Innan ett projekt påbörjas ges kunden en tillförlitlig offert för att denne skall få möjlighet att bedöma om företagets priser ligger inom ramen för den personliga budgeten. Offerten är kostnadsfri och binder inte kunden till något, utan ett kontrakt signeras senare av de berörda parterna.

Kundnöjdheten är en viktig faktor för företaget och faktum är att alla certifierade hantverkare som utför snickeriarbeten i Vetlandaområdet​ är kvalitetssäkrade. Att vara kvalitetssäkrad inom snickeribranschen innebär att yrkesutövaren är kreditvärdig, besitter F-skatt och har varit aktiv i över ett års tid. För övrigt har kunden även möjlighet att få 50 % avdrag på arbetsomkostnaderna genom ROT-avdraget.